SkinCare by Melanie

Uw huid is mijn zorg!

Even voorstellen 


Welkom bij SkinCare by Melanie waar ik - Melanie ter Avest - u graag ontvang voor een scala aan verschillende behandelingen. Ik ben allround schoonheidsspecialiste en pedicure met verschillende specialisaties binnen dit kader. Echter kunt u bij mij niet alleen terecht voor het behandelen van huid- en voetproblemen, maar ook voor zowel de meer cosmetische als wellness gerichte behandelingen. Hierbij moet u denken aan het zetten van CCO Shellac, het harsen met Lycon, shapen van de wenkbrauwen. 

Het liften van de natuurlijke wimpers bied ik eveneens op een professionele manier aan. Hiermee voeg ik zowel uiterlijke schoonheid als innerlijk welzijn samen voor een optimaal resultaat.


In mijn onlangs uitgebreide en vernieuwde salon is er aandacht voor u! 

Ik doe mijn uiterste best er voor u te zijn en u dat moment voor uzelf te geven wat u af en toe zo hard nodig heeft.


Waar u ook voor komt of het nu gaat om een ontspannende behandeling voor uw gezicht, een deskundig advies betreffende uw huidprobleem of een make-up advies.

Door het continue volgen van cursussen en opleidingen houd ik mijn kennis up-to-date. Hierdoor blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. SkinCare by Melanie is een schoonheidssalon die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en waar warme en persoonlijke aandacht voorop staat.


Mijn professionele kennis en passie voor het vak ziet u terug in elke behandeling, met als doel het beste resultaat te behalen voor uw huid. De behandeling biedt niet alleen resultaat maar ook wat extra`s, namelijk ontspanning, rust en beleving in een fijne ambiance.


Uw huid is mijn zorg!


Met verzorgende groet,

Melanie Bal - ter Avest