SkinCare by Melanie

Uw huid is mijn zorg!

Gemology Cosmetics

Pure schoonheid door oligo-mineralen uit edelstenen en halfedelstenen.

Geïnspireerd door haar jarenlange expertise op het gebied van cosmetische werkstoffen, hun effect op de huid en ontwikkeld vanuit een grote passie voor schoonheid, creëerde Chrystelle Lannoy het Franse merk Gemology Cosmetics. Dit high-end cosmeticamerk biedt salonbehandelingen en verzorgingsproducten die luxe én doeltreffendheid combineren en die de intensief huid verbeterende energie toepassen van oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Deze pure, uiterst luxueuze en vooral krachtige werkstoffen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen.


Gun uzelf de huid verbeterende luxe van diamantpoeder, jade of parelpigmenten.

Gemalen diamantpoeder, jade en parelpigmenten zijn slechts enkele van de ongekend luxueuze en effectief huid verbeterende werkstoffen in de Gemology Cosmetics producten. De lijn staat voor hoogwaardige hightech huidverzorging die de kracht en schoonheid van edelstenen combineert met de nieuwste, geavanceerde ingrediënten, dito kennis en inzichten op het gebied van voelbare en vooral zichtbare huidverbetering!


Luxueuze wereld van de edelstenen!

GEMOLOGY is pionier in huidverzorging op basis van edelstenen en biedt exclusieve en unieke gezicht- en lichaamsmassages met behulp van de meest prachtige edelstenen. Hiermee word je ondergedompeld in een unieke wereld van aangenaam zinnenprikkelende sensaties, dankzij de natuurlijke kracht van essentiële oliën met onweerstaanbare geuren. Tegelijkertijd ervaar je de energie van edelstenen op je huid in combinatie met de rijke GEMOLOGY anti-aging producten op basis van edele mineralen en halfedelstenen.


xx
xx
naamloos3
naamloos3
pro
pro
DSC_0117-1024x681
DSC_0117-1024x681